HATAY / YAYLADAĞI - Yayladağı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

13/11/2017 Tarihinde okulumuzda veli toplantısı yapıldı.

Kas

Okulumuz Yayladağı Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından 27/09/2017 tarihinde 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri anma Programı yapıldı.

Ock

Aba güreşi ve atletizm müsabakaları

Okulumuzun bahçesini ağaçlandırdık.

Ock

Kut´ul Amare Zaferi dolayısıyla öğrencilerimiz tarafından şehitlerimiz için hatimler okundu. Hatim duasını Hacı Hanifi Camisinde yaptık.

Ock

Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri Projesi kapsamında velilerimize yönelik seminerler düzenlendi.

Ara

Okulumuz Yayladağı Anadolu İmam Hatip Lisesince okulumuz öğrencilerine yönelik Kariyer Günleri adlı etkinlik düzenlemiştir.

Ock

İlçemizde bulunan Lise dengi okullar arasında yapılan Cumhuriyet ve Atatürk Konulu Kompozisyon Yarışmasında okulumuz öğrencisi Sedanur KARADAĞ birinci oldu.

Mrt

HATAY/ANTAKYA İlimizde İmam Hatip Liseleri arasında Öğretmenler Evinde 22/03/2015 Pazar günü Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması yapıldı.

Hafızlık dalında 11/A Sınıfı öğrencilerimizden İsmail YILMAZ il üçüncüsü oldu.

Güzel Ezan Okuma yarışmasında ise A12/A sınıfı öğrencisi Feyzullah YETİM İl dördüncüsü oldu.