HATAY / YAYLADAĞI - Yayladağı Anadolu İmam Hatip Lisesi

MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi’nin) sınavına yönlendirme afiş çalışmaları

Kas

Hedef YKS 2024 Projesi Kapsamında öğrenci bilgilendirilmesi ve pano Çalışması yapıldı.

Çök Kapan Tutun Tatbikatı

10 Kasım Atatürk'ü Anma günü

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

İmam Hatipler Haftası Etkinlikleri

Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri

Haz

Mezun Öğrencilerin Takibi ve Üst Öğrenime Yerleşme Süreçleri ile ilgili toplantı yapıldı.

Okulumuz eTwinning projesine katılıyor

KURGU DÜNYASININ KAPILARI OKULLARA AÇILIYOR.

Okulumuz bir eTwinning projesinde yer alıyor.

Sakarya/Akyazı-İsmont Halil Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile beraber "Kurgu Dünyasının Kapıları Okullar Açılıyor" adlı projeye kurucu paydaş olduk.

Sakarya Akyazı İşmont Halil Bildirici, Tekirdağ Çorlu Velimeşe MTAL, Balıkesir Bandırma Yavuz Sultan Selim AL, Koceli Gölcük İhsaniye Al, Skarya Sapanca Lokman Hekim MTAL, Hatay Yayladağı AİHL ve okulumuzun ortaklaşa gerçekleştireceği proje, 21 Mart 2022 Pazartesi günü başladı. Proje24 Nisan 2022 Cuma günü tamamlanacak.  Öğrencilerimiz proje kapsamında belirlenen Fareler ve İnsanlar, Elveda Gülsarı ile Dorian Grain'in Portresi adlı kitapları okuyacak. 12 kişilik öğrenci ekibiyle kitaplar okuduktan sonra kitap tanıtım videoları, kitap tanıtım kritikleri,  kitap kapağı tasarımı, kitabımın en güzel cümlesi adlı etkinlikleri gerçekleştirecek. Diğer paydaş okullardaki öğrencilerle kitap kritikleri online olarak gerçekleştirilecek.

Okulumuzun proje için hazırladığı Afiş link

Okulumuzun proje için hazırladığı Logo link

May

Haz

May

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırladığı şiir dinletisi  ilçemiz halkının katılımıyla gerçekleştirildi.

Ara

Öğrencilerimize yönelik kültür ve medeniyetimizle  ilgili tanıtıcı etkinlik yapıldı.